Loading...

Loading…

Spetses Classic Yacht Regatta

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Πέντε χρόνια προσφοράς στην ιστιοπλοΐα

Σχολές Ανοικτής Θαλάσσης

ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ !

Εξοικείωση των μαθητών με τα ιστιοφόρα και δημιουργία αισθημάτων αγάπης για την θάλασσα

Σχολές Ιστιοπλοΐας Τριγώνου

ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με σκάφη τύπου, Laser και Optimist

Match Race Academy

ΔΥΝΑΤΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !

Ένα διαφορετικό άθλημα από την ιστιοπλοΐα που μέχρι τώρα γνωρίζουμε

Αγώνες - Εκπαιδευτικά Σεμινάρια

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Ανάδειξη αθλητών, πρωταθλητών και Ολυµπιονικών

Εστιατόρια - Δεξιώσεις

ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Μοναδική θέα, επιλεγμένη μουσική, γαστριμαργική πανδαισία

ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ

Δεξιώσεις, γεύματα, δείπνα, μεσημεριανά ή βράδυνα μπουφέ, cocktails, απογευματινά ή πρωινά coffee breaks

  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Σεμινάριο "Διαχείριση Στρες και Ενέργειας" - 28/5

Κυριακή 28 Μαΐου 2017 και ώρα 10:00 π.μ. στην αίθουσα Ναυμαχιών Α', δίωρο σεμινάριο με θέμα «Διαχείριση Στρες και Ενέργειας»


 Ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος (ΝΟΕ) κατόπιν των επιτυχημένων και με ευρεία συμμετοχή σεμιναρίων με θέματα :

α. "Σύγχρονες και Αποτελεσματικές Τεχνικές Παρακινήσεως του Εαυτού μας και των Άλλων",

β. "Εργασιακό Στρες - Εντοπισμός των Αιτίων και Αντιμετώπιση",

γ. «Από την Κρίση στη Διάκριση»  και

δ. «Η Επίδραση των Αντιλήψεων των Γονέων εις την Επιλογή Επαγγέλματος των Νέων»

 συνεχίζει τις επίκαιρες και εκπαιδευτικές διαλέξεις, δωρεάν προς τα μέλη του, την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 και ώρα 10:00 π.μ. στην αίθουσα Ναυμαχιών Α', δίωρο σεμινάριο με θέμα «Διαχείριση Στρες και Ενέργειας».

Εισηγητές του σεμιναρίου :

10:30-12:20 Αντιπλοίαρχος (Ο) Κ. Π. Μάλλιαρης ΠΝ, Εκπαιδευτής Ενηλίκων στον τομέα ανάπτυξης και ενδυνάμωσης ανθρωπίνου δυναμικού, Στρατιωτικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό, Τμηματάρχης Διοικητικής Μερίμνης του Κέντρου Εκπαιδεύσεως ΠΑΛΑΣΚΑΣ και μέλος του ΝΟΕ, στην παρουσίαση με θέμα: «Διαχείριση Στρες και Ενέργειας».

12:20-12:50 Χριστόφορος Λουτζάκης, Chief Technical Officer, Αθηνά - Πολίνα Ντόβα, Chief Operations Officer, Ηλίας Βαρθολομαίος, Chief Executive Officer και οι τρείς Συνιδιοκτήτες και συνιδρυτές (Co-Founders) της Start Up Επιχείρησης owiwi (2014), στην συνπαρουσίαση με θέμα: " owiwi - Μελέτη Περίπτωσης Διαχείρισης Στρες και Ενέργειας : Οι προκλήσεις της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα του 2017".

12:50-13:10 Ερωτήσεις – Συζήτηση.

Χώρος Ομιλιών

Το θέμα κρίνεται επίκαιρο, λαμβάνοντας υπ' όψιν το περιβάλλον που καλούμαστε να λειτουργήσουμε σε επαγγελματικό, οικογενειακό και προσωπικό επίπεδο... όταν τα μέχρι πρότινος “αυτονόητα” εκλείπουν, ποια είναι η λύση; Ποιες είναι οι πηγές ενέργειας που δύναται να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση του Στρες και ποια τα εμπόδια;

Η μεταδοτικότητα, η θετική στάση, ο ενθουσιασμός και το πάθος που αποτελούν ιδιαίτερα γνωρίσματα των εισηγητών, καθώς και η παρουσία της ψυχολόγου της owiwi Βέρας Λαζανάκη στο panel, δημιουργούν τα καλύτερα εχέγγυα για την κατανόηση των πληροφοριών που θα παρουσιαστούν κατά την διάρκεια του σεμιναρίου.

O NOE δίνει περαιτέρω την δυνατότητα παρακολουθήσεως σε Στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού Σώματος, Πολιτικούς Μηχανικούς, καθώς και στους φίλους των μελών του, στην συμβολική τιμή των 10 € κατ’ άτομο, που περιλαμβάνει προσφορά αναψυκτικών, καφέ και βουτημάτων.

Μετά το σεμινάριο θα υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής στο γεύμα των μελών του ΝΟΕ στην τιμή των € 20 επιπλέον ανά άτομο, για όποιον από τους συμμετέχοντας επιθυμεί να παρακαθίσει.

Χώρος Παράθεσης Γεύματος

 

Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο (στόχοι και βασικά σημεία εισηγήσεως) θα βρείτε στο αρχείο : info.doc

Για δηλώσεις συμμετοχής στο σεμινάριο ή και στο γεύμα, παρακαλούμε όπως επικοινωνήστε με τις κυρίες Λαμπρέλη Κατερίνα και Νίκη Ταγκάλου στη Γραμματεία του Ομίλου καθημερινά 09:00-17:00 στο 210-4179730 ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ένεκα της συμμετοχής που αναμένεται παρακαλούμε για την έγκαιρη δήλωση επιθυμίας παρακολουθήσεως του σεμιναρίου δεδομένου ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητος. Η συμμετοχή σας εξασφαλίζεται με την καταβολή του ποσού (σε λογαριασμό του ΝΟΕ ή με πιστωτική κάρτα) και τον αύξοντα αριθμό που θα σας δίδεται από τη Γραμματεία του Ομίλου.

Για τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο διατίθεται περιορισμένες θέσεις στο χώρο σταθμεύσεως του ΝΟΕ, λόγω buffet των μελών και παράλληλων εκδηλώσεων.

Πληροφορίες για την πρόσβαση στο ΝΟΕ: https://www.google.gr/maps/dir//37.9357re374,23.6584125/@37.9357966,23.6558912,17z/data=!4m2!4m1!3e0

 

Κώδικας Ενδυμασίας

Ανδρών : Σακκάκι με προαιρετική γραβάτα

Γυναικών : Αντίστοιχη 

ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

27 Δεκ 2017 15:16

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 420470  LASER LIGHTNING/YNGLING

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

420-470

LASER RDL STD 

LASER 4 7 

LIGHTNING/YNGLING

 

Περισσότερα...

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

O Ν.Ο.Ε. ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.

Ο Ναυτικός Όµιλος Ελλάδος ιδρύθηκε το 1933 από τον Αντώνη Μπενάκη και μία ομάδα επιφανών Αθηναίων, με σκοπό την ανάπτυξη του ναυταθλητισμού, της ιστιοπλοϊας, και της ψυχαγωγικής ναυσιπλοϊας (yachting), καθώς και την καλλιέργεια εθνικού θαλασσίου πνεύματος και αγάπης προς τη θάλασσα ως στοιχεία ζωής και προόδου.

Στα 1200 περίπου μέλη του συμπεριλαμβάνονται Ολυμπιονίκες και άλλοι σημαντικοί αθλητές της Παγκόσμιας και της Ελληνικής ιστιοπλοϊας, καθώς και σημαίνουσες προσωπικότητες του κοινωνικού, επιχειρηματικού, πολιτικού, και διπλωματικού κόσμου, ενώ έχει αναπτύξει ειδική και ιστορική σχέση με τούς Αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού μέσω του θεσμού των Ναυτικών Εταίρων.

Ο Ν.Ο.Ε. επενδύει στην ναυτική και ιστιοπλοϊκή εκπαίδευση νέων, και στην διοργάνωση ιστιπλοϊκών αγώνων, προσβλέποντας στην ανάδειξη καλών αθλητών, πρωταθλητών και Ολυµπιονικών, οπλισµένων µε αρετές, πρότυπα και στόχους. Πέραν των αθλητικών εκδηλώσεων, ο Ν.Ο.Ε. διοργανώνει κοινωνικές και επαγγελµατικές εκδηλώσεις (όπως παρουσιάσεις, διαλέξεις, σεµινάρια, µουσικές και θεματικές βραδιές κλπ).

 

Newsletter

Μάθετε τα νέα μας πρώτοι!
English French German Italian Portuguese Russian Spanish