Loading...

Loading…

Spetses Classic Yacht Regatta

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Πέντε χρόνια προσφοράς στην ιστιοπλοΐα

Σχολές Ανοικτής Θαλάσσης

ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ !

Εξοικείωση των μαθητών με τα ιστιοφόρα και δημιουργία αισθημάτων αγάπης για την θάλασσα

Σχολές Ιστιοπλοΐας Τριγώνου

ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με σκάφη τύπου, Laser και Optimist

Match Race Academy

ΔΥΝΑΤΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !

Ένα διαφορετικό άθλημα από την ιστιοπλοΐα που μέχρι τώρα γνωρίζουμε

Αγώνες - Εκπαιδευτικά Σεμινάρια

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Ανάδειξη αθλητών, πρωταθλητών και Ολυµπιονικών

Εστιατόρια - Δεξιώσεις

ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Μοναδική θέα, επιλεγμένη μουσική, γαστριμαργική πανδαισία

ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ

Δεξιώσεις, γεύματα, δείπνα, μεσημεριανά ή βράδυνα μπουφέ, cocktails, απογευματινά ή πρωινά coffee breaks

  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

2018 Greek Independence Day Parade - New York City

Στις 22 Απριλίου 2018 πραγματοποιήθηκε ,όπως κάθε χρόνο από το 1938, στην 5η Λεωφόρο της Νέα Υόρκης παρέλαση με σκοπό τον εορτασμό της 197ης επετείου της Ελληνικής Ανεξαρτησίας.

Στις εκδηλώσεις της Ομογένειας που ξεκίνησαν στις 20 Απριλίου και διήρκησαν μέχρι τις 24 Απριλίου, ήταν επίσημοι προσκεκλημένοι από την Ελληνική Ομογένεια και τον Πρόεδρο της Παναμερικανικής Ομοσπονδίας των Ομογενών κύριο Πέτρο Γαλάτουλα, η Υπουργός Τουρισμού Κυρία Έλενα Κουντουρά και ο Ναύαρχος ε.α. Κύριος Βασίλης Πολίτης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Ο.Ε.


 

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων και των διαφόρων ομιλιών σε επίσημα γεύματα και δεξιώσεις, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου μας αναφέρθηκε στις δραστηριότητες και το έργο του Ναυτικού Ομίλου, για το οποίο έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον Ελληνοαμερικανοί Γερουσιαστές όπως οι Kύριοι Mike Giannaris, Lou Raptakis, John Catsimatidis,  ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης Κύριος  Bill de Blasio, ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Κύριος Andrew Cuomo και ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος.

Σε επίσημη τελετή που έλαβε χώρα παρουσία όλων των παραπάνω Αρχών δόθηκε θυρεός του Ομίλου εκ μέρους του Προέδρου Κύριου Αλέξανδρου Παπαδόγγονα στον Πρόεδρο της Παναμερικανικής Ομοσπονδίας, καθώς και ανάλογα αναμνηστικά του Ομίλου στους Γερουσιαστές, τον Δήμαρχο και τον Κυβερνήτη.

Στην παρέλαση της 22ας Απριλίου που διήρκησε 5,5 ώρες συμμετείχαν 209 ελληνοαμερικανικά σωματεία, 150 θεματικά άρματα, διμοιρία των Ευζώνων  που ήταν το πρώτο τμήμα της παρέλασης , καθώς και αντιπρόσωποι των Απόστρατων Ελλήνων Βατραχανθρώπων.

 


 

ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

27 Δεκ 2017 15:16

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 420470  LASER LIGHTNING/YNGLING

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

420-470

LASER RDL STD 

LASER 4 7 

LIGHTNING/YNGLING

 

Περισσότερα...

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

O Ν.Ο.Ε. ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.

Ο Ναυτικός Όµιλος Ελλάδος ιδρύθηκε το 1933 από τον Αντώνη Μπενάκη και μία ομάδα επιφανών Αθηναίων, με σκοπό την ανάπτυξη του ναυταθλητισμού, της ιστιοπλοϊας, και της ψυχαγωγικής ναυσιπλοϊας (yachting), καθώς και την καλλιέργεια εθνικού θαλασσίου πνεύματος και αγάπης προς τη θάλασσα ως στοιχεία ζωής και προόδου.

Στα 1200 περίπου μέλη του συμπεριλαμβάνονται Ολυμπιονίκες και άλλοι σημαντικοί αθλητές της Παγκόσμιας και της Ελληνικής ιστιοπλοϊας, καθώς και σημαίνουσες προσωπικότητες του κοινωνικού, επιχειρηματικού, πολιτικού, και διπλωματικού κόσμου, ενώ έχει αναπτύξει ειδική και ιστορική σχέση με τούς Αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού μέσω του θεσμού των Ναυτικών Εταίρων.

Ο Ν.Ο.Ε. επενδύει στην ναυτική και ιστιοπλοϊκή εκπαίδευση νέων, και στην διοργάνωση ιστιπλοϊκών αγώνων, προσβλέποντας στην ανάδειξη καλών αθλητών, πρωταθλητών και Ολυµπιονικών, οπλισµένων µε αρετές, πρότυπα και στόχους. Πέραν των αθλητικών εκδηλώσεων, ο Ν.Ο.Ε. διοργανώνει κοινωνικές και επαγγελµατικές εκδηλώσεις (όπως παρουσιάσεις, διαλέξεις, σεµινάρια, µουσικές και θεματικές βραδιές κλπ).

 

Newsletter

Μάθετε τα νέα μας πρώτοι!
English French German Italian Portuguese Russian Spanish