Loading...

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ - ΣΥΝΕΔΡΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΜΕΛΩΝΗ Τραπεζαρία Μελών ευρίσκεται στο επίπεδο του ορόφου του Εντευκτηρίου των Μελών έχοντας μεγάλες γυάλινες επιφάνειες με περίβλεπτη θέα στην θάλασσα. Οι ώρες λειτουργίας της είναι :

Δευτέρα - Σάββατο 09.30 - 23.00.

Την Κυριακή κατά τις μεσημβρινές ώρες της χειμερινής περιόδου λειτουργεί μπουφές για τα Μέλη και τους φίλους των με τιμή 30 € κατ΄ άτομο πλην ποτών, παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών 10€ . Κατά την διάρκεια της εβδομάδος το εστιατόριο λειτουργεί με μενού a la carte προσφέροντας σειρά εδεσμάτων βασισμένα στην ελληνική κουζίνα με την προσωπική παρέμβαση του Chef κου Γ. Moσχοβάκη, παρουσιασμένα με σύγχρονο τρόπο. Οι κλασσικές γεύσεις παραμένουν πάντοτε η specialite του Ομίλου

Οι παραγγελίες για φρέσκο ψάρι κρίνεται σκόπιμο να γίνονται τουλάχιστον μια ημέρα πριν.


Ο νέος και ανανεωμένος κατάλογος εδεσμάτων και ποτών εγγυάται εις τα Μέλη και τους φίλους των την αναμενόμενη ποιότητα σε ελκυστικές τιμές.

Το ευχάριστο οικογενειακό και πολιτισμένο περιβάλλον της Τραπεζαρίας Μελών, σε συνδυασμό με την μοναδική θέα, την επιλεγμένη μουσική, της γαστριμαργικής πανδαισίας καθώς και την παροχή υψηλού επίπεδου υπηρεσιών από τους έμπειρους σερβιτόρους μας, συνθέτουν έναν προνομιακό χώρο τον οποίον απολαμβάνουν τα Μέλη και οι καλεσμένοι των.

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 210.%4133108 & 210.%4133489


ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ

Ο τελευταίος όροφος του Ομίλου διατίθεται για μαζικές εκδηλώσεις των Μελών του Ομίλου καθώς και των φίλων τους. Στον χώρο αυτό διατίθενται οι αίθουσες «Ναυμαχιών Α' & Β'» με χωρητικότητα έως 200 καθημένων ατόμων και η αίθουσα «Ανέμων» με χωρητικότητα 165 καθημένων ατόμων. Η αίθουσα «Ανέμων» κατά τους καλοκαιρινούς μήνες ενσωματώνεται με τον εξώστη της, δημιουργώντας έναν ενιαίο χώρο χωρητικότητας 220 καθημένων ατόμων.

Στις αίθουσες αυτές πραγματοποιούνται δεξιώσεις, γεύματα, δείπνα, μεσημεριανά ή βράδυνα μπουφέ, cocktails, απογευματινά ή πρωινά coffee breaks. Ο εστίαρχος κος Θ. Παπαδημητρίου ευρισκόμενος πάντοτε στην διάθεση των Μελών και των φίλων τους, διευκρινίζει οποιαδήποτε διαδικαστική απορία τους και είναι ο υπεύθυνος για την οργάνωση και εκτέλεση των μαζικών εστιάσεων, έχοντας ως γνώμονα πάντοτε την πλήρη ανταπόκριση στις επί μέρους επιθυμίες των εκάστοτε χρηστών του χώρου..Ο Αρχιμάγειρος (Executive Chef) κ. Μοσχοβάκης σε συνεργασία με τον Εστϊαρχο επιμελείται προσωπικά τα μενού και εφαρμόζει την πολυετή πείρα του, καλύπτοντας και τους πλέον απαιτητικούς ουρανίσκους.

Το κόστος των ανωτέρω εκδηλώσεων ποικίλλει αναλόγως των εκάστοτε απαιτήσεων και καλύπτει μεγάλο φάσμα οικονομικών δυνατοτήτων.

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 210.%4133108 & 210.4133489


ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΣ ΧΩΡΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ Ν.Ο.Ε..

XEIMEΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ( 1η Οκτωβρίου έως 20 Μαΐου ) :

Έως την ώρα 20.00, άπαντες ( Μέλη, προσκεκλημένοι, επισκέπτες ), οι ευρισκόμενοι στον 2ο όροφο του κεντρικού κτιρίου φέρουν υποχρεωτικά σακάκι ( όχι μπουφάν ) και προαιρετικά γραβάτα. Αντιθέτως άπαντες ( Μέλη, προσκεκλημένοι, επισκέπτες ), οι ευρισκόμενοι εις τον 1ο όροφο του κεντρικού κτιρίου φέρουν πάντοτε σακάκι και γραβάτα υποχρεωτικώς. Μετά την 20.00 το σακάκι και η γραβάτα φέρεται υποχρεωτικώς σε όλους τους χώρους του κεντρικού κτιρίου του Ομίλου.

ΘΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ( 21 Μαΐου έως 30 Σεπτεμβρίου ) :

Έως την ώρα 21.00, άπαντες δύνανται να φέρουν κοντομάνικο ( μπλούζα ή υποκάμισο ) και μακρύ παντελόνι. Από την 21.00, σε όλους τους χώρους του κεντρικού κτιρίου του Ομίλου, θα φέρεται σακάκι ( όχι μπουφάν ) και γραβάτα υποχρεωτικώς, εκτός των περιπτώσεων καύσωνος ( άνω των 37 βαθμών Κελσίου ).

Newsletter

Μάθετε τα νέα μας πρώτοι!
English French German Italian Portuguese Russian Spanish